Hasan Saka İlkokulu
AKÇAKALE MAH. TURSUN DEMİRCİ CAD. HASAN ŞAKA ILKOKULU BLOK NO: 26 AKÇAABAT / TRABZON
0(462)2422014
04622422014

VİZYON

Öğrencilerimizi ve yöre halkımızı geleceğe hazırlamak, karşılaşacakları güçlükler karşısında yılmamayı, çözümsüzlüğün değil çözümün bir parçası olmayı hayat felsefesi haline getirmelerine yardımcı olmak, teknolojik imkânları başta öğrencilerimiz olmak üzere eğitim bölgesinde yaşayan tüm insanlara tanıtmak, bu konuda öncülük etmek, durağan değil kendini ve etrafını yenileyen, yenilerken kendi değerlerini de korumayı bilen bir nesil yetiştirmektir Hasan Saka İlköğretim okulunu Trabzon’un en iyi eğitim ve öğretim veren ilköğretim okullarından biri haline getirmek.

MİSYON

Atatürk ilke ve İnkılaplarına bağlı,vatanını ve milletini seven,sürekli kendini yenileyen,çağdaş gelişmeleri takıp eden,milli ve manevi değerlerine sahip, kendine güven duyan gençler yetiştirmek. Öğrencilerimizin mevcut yeteneklerini tespit edip, çevre ve kültür faktörlerini de dikkate alarak gelişmelerini, bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerini sağlamak . Öğrencilerimize, hızla gelişen ve değişen çağın, gerektirdiği tüm değerlere bağlı, bilgi ve teknolojiyi en iyi şekilde kullanabilen, bir üst seviye için en uygun davranışları kazanmış ve öğrendiklerini yaşam biçimi haline getirmiş bireyler olmaları için varız.

Kütüphane Kitap Sayısı :2000
Öğretim Şekli :Tekli